Климатици IOPZ

Полезна информация за климатици Mitsubishi.

Какво търсим в един климатик и какво може да предложи Mitsubishi

В ориентацията на климатици с марката Mitsubishi всеки се стреми към по-добра ефективност, по-голяма мощност и най-вече изискана визия. Японската компания за климатици Mitsubishi се нарежда като световни лидери в производството им. Тя е символ на надеждност, тиха и безопасна среда на работа и енергийната ефективност. Освен това тя създава климатизации, които са напълно безвредни за околната среда и с които отоплението или охлаждането на малки и средни приложения, може да осигури гъвкави решения за самият климатик.

Главно в подбора на климатик се следи за неговата мощност, а тя е от решаващо значение, както през зимата, когато нуждата от отопление е голяма, така и в летните горещини с цел охлаждане. Всеки един модел, независимо къде се монтира в малки, по-големи или средни помещения, той трябва да бъде инсталиран на правилното място. От значение е и дизайнът му, който както от вън, така и от вътре прави силно впечатление. Ето, защо и климатици Mitsubishi предлагат атрактивна гама и избор от решения за всеки дом или офис, а с тях се гарантира и комфорта на средата и минималните смущения, които могат да възникнат.

В модели климатици от Mitsubishi могат да се видят, както инверторни такива, така и стандартни вересии. Всички те представят висока спецификация, която използва традиционната технология и фиксира скорост, която от своя страна определя и разхода за електричество.

Нови иновативни модели климатици работят с термопомпи, които свеждат разхода до диапазон и представляват значителни спестявания в режим за отопление. Към някои от тези модели климатици има и въздушния поток, който позволява да бъде прецизно насочена енергията според зададени температури и без загуба на комфорт, а това води до спестяване на енергийната ефективност.

Тези модели са достатъчно гъвкави и предлагат набор от приложения, в тях работят по няколко вътрешни тела наред с едно външно тяло.

Климатици Mitsubishi осигуряват комфорт, целогодишно и в целия дом