Климатици IOPZ

Полезна информация за климатици Mitsubishi.

Предимства на климатици Mitsubishi

Климатик, създаден и произведен в Япония, говори за качество, прецизност и надеждност. Сега и на българският пазар могат да бъдат видени множество модели от климатици Mitsubishi заедно с техните безброи предимства.

Кои са факторите, по които следва да избираме и какво е добре да знаем за един климатик?! На тези въпроси ще се фокусираме сега.

На първо място климатик е устройството, което, независимо от мястото на монтаж трябва да служи целогодишно. Ето, защо климатика трябва да е с голяма мощност, енергийна ефективност и надеждна експлоатация. Не по-малко важно е условието той да е енергоспестяващ. В цената на всеки един климатик, трябва е включен монтаж на климатична система. С цел да се узнае дали той е подходящ за квадратурата на дадено помещение, може да се направи и предварителна консултация със специалисти.

Към основните функции на климатика се отнасят още – филтри, йонизатори, автоматичен режим и други. Някои от съвременните модели климатици позволяват, както автоматично, така и ръчно управление на клапи, двустранно подаване на въздушен поток за режима на отопление и т.н. Съществуват много модели, които правят икономични и практични функциите на климатика, чрез различните възможности на режими за икономичност, изсушаване, времеви настройки и други.

Сред предимствата на климатика са още възстановяване на захранването, възможност за работа  и режим охлаждане, фосфоресциращ бутон и дистанционното управление, работа при много ниски температури на въздуха навън и други.

Mitsubishi предоставя възможност на клиентите за избор на климатик с допълнителен комфорт и топлина. Така например някои от термометрите на обикновени модели климатици измерват въздух на тавана на стаята. Тази стратегия не е много надеждна, защото топлината се отнася в горната част на помещенията, а в ниската остава само студеният въздух. С климатици Mitsubishi Electric, сканиращият инфрачервен термометър, извършва проверка, на ниво на пода в район от 150 градуса.

Климатици Mitsubishi от японската компания предлагат богата гама продукти, за различните предпочитания на всеки клиент. Без значение какви са желанията на потребителя, дали става дума за отопление на малки помещения или големи и просторни такива, то лукса, комфорта и икономичността от климатици Mitsubishi могат да са сбъдната мечта за всеки.