Климатици IOPZ

Полезна информация за климатици Mitsubishi.

История на марката Mitsubishi исъздаване на климатик Mitsubishi

Историята на японската марка Mitsubishi започва в съвремието. Компанията стартира своята дейност през началото на миналия век в 1921 г. Днес известна с богатата гама от продукти, сред които и климатици Mitsubishi, някога нейното начало било поставено с корабостроене. В град в Япония на име Кобе, Япония, компанията създава електродвигатели за океански плавателни съдове и така получава името си Mitsubishi Electric Corporation. Малко по-късно дейността й е насочена и към създаване и предлагане на електрически вентилатор на пазара, а то от своя страна се превръщат в хитов продукт. В по следващото десетилетие компанията си спечелва основни договори, сред които започва и нейното развитие и реформиране като електрическа железница подстанция.

Преди обаче да се прослави със създаването и на така модерните климатици, Mitsubishi произвежда и поддържа ескалатори, асансьори, цялостно оборудване за сътворяване на електрическа енергия. Mitsubishi не спира да се разраства и да разширява с бързи темпове, а през 1960 г. се оформя като производител на електрическо оборудване известен като иноватор в идеите си за Япония. Не закъсняват и нейните големи промени, с цел еко съобразността. Това налага световно прочутата днес марка Mitsubishi да не спира своя ход на разцвет и израстване през годините, а всеки създаден от нея продукт е символ на качество, дизайн и е създаден изцяло съобразено всеки законни норми.

Mitsubishi въвежда рафинирани продукти и революционни технологии в полза на общество, промишленост и граждани. Към тези технологии са многообразието и на модели климатици, сред които избираме днес.

Днес Mitsubishi Electric е гигант в глобален мащаб. Тя операции в 35 страни по целия свят и има персонал от над 100 000 служители.